Nadgradnja spletne trgovine
Nadgradnja spletne trgovine

Nadgradnja spletne trgovine

550,00 €
Brez DDV

Osnovno nadgradnjo spletne trgovine

 

Nadgradnja med večjimi verzijami je kar velik poseg v samo trgovino in PrestaShop pred izdajo 8.0.x verzije bi morda lahko počakali kakšen mesec, da se vsi bug-i iz nove verzije počistijo in če naredimo nadgradnjo na zadnjo večjo verzijo. 8.0.x bo morda podprta z posodobitvami še kakšne pol leta potem pa samo še v primeru res večjih odkritih ranljivosti.

Nadgradnja vključuje:

  • Backup stare trgovine (datoteke in slike)

  • Namestitev popolnoma nove trgovine (nadgradnje na stari trgovini ne delamo, ker lahko ostanejo kakšni nekompaktibilni moduli in potem imamo z njimi resne težave)

  • Prenos vseh strank, naročil, izdelkov, kategorij, CMS strani

  • Namestitev in nastaveitev GDPR obvestil ( to ne upravlja z piškotki, ampak samo zbira soglasja za uporabo osebnih podatkov obiskovalcev in strank)

  • Pomoč pri namestitvi modula za sprejem plačil Paypal, plačilnih kartic (obvezno morate imeti Paypal poslovni račun ustvarjen)

  • Pomoč pri uvajanju na novo verzijo trgovine, telefonska ali preko oddaljene pomoči.

  • Če se dločite za dodatek nove boljše preobleke (warehouse) vam jo prevedemo in namestimo.

  • Pomagamo pri pripravi preobleke (samo za warehouse)

Na žalost je z novo verzijo opuščen razvoj naprednega upravljanja z zalogo. En del je še vedno na voljo, vendar ne v taki obliki kot ste navajeni. Več o temu: https://build.prestashop-project.org/news/2017/stock-management-in-prestashop-1-7-part-3/

Preobleka

Strankam svetujemo tudi nakup in namestitev nove preobleke.

Oglejte si novo preobleko in njene izpeljanke (različni izgledi): https://iqit-commerce.com/warehouse-1-7-style-selector/

Prednost te preobleke je tudi, da dobite z nakupom:

  • brezplačen dostop do vseh novih verzij preobleke, ki si jo lahko sami nadgradite ali pa vam jaz to naredim ob ostalih rednih nadgradnjah. Sama nadgradnje preobleke ponavadi traja do 1 ure (odvisno od strežnika)
  • Zelo odziven support, če kaj ne dela in je povezano z preobleko. Razvijalec je iz Poljske, tako da je tudi časovno zelo usklajen z nami v primeru težav

Cena preobleke: 105 eur + DDV (če jo mi nabavimo in namestimo. To je trenutna cena, 14.3.2023) lahko pa jo tudi samo kupite direktno na njihovi strani: https://themeforest.net/item/warehouse-responsive-prestashop-16-theme-blog/3178575#

Če se ne odločite za preobleko lahko še vedno uporabljate privzeto preobleko, ki pa ni tako zelo optimizirana, zlasti ne za mobilne naprave. V primeru, da se odločite za sodelovanje z mano vam bom poslal še seznam aktivnih modulov, ki jih imate nameščene in bi jih potrebno dobiti za novejšo verzijo. Če se odločite za nakup preobleke nekaterih niti ne boste več rabili.

Potrebujem še informacijo glede katero platformo se uporablja za upravljanje z domeno (Cpanel, WebAdmin, itd). Ta del je tudi zelo pomemben, ker je to povezano z izdelavo backupa. V primeru sodelovanja bomo potrebovali tudi dostopne podatke za dostop do te platforme.

Morda vam bo tudi všeč

Za optimalno delovanje uporabljamo piškotke. Preberi več